Esports i Activitat FísicaFutbol

EURO 1960: Resultats

La idea de celebrar un torneig entre els equips d'Europa van aparèixer en 1927. Mentre que adonar-se que no va ser així. Després de 30 anys de la UEFA vaig tornar a aquesta idea i va crear una Eurocopa o Copa Anri Delone. El primer sorteig es va dur a terme el 1960. França va prendre la part final.

reglaments

No tots els equips europeus han donat suport a la idea de celebrar Euro-1960. Per participar en el torneig es va negar a 13 de 30 països. Entre ells es troben Itàlia, Anglaterra, Alemanya, Bèlgica i Suècia. Federació de Futbol creu que la Copa va evitar que els jugadors es recuperen després de la temporada.

Els altres 17 països membres de la Lliga, van participar en el sorteig de 1/8 i 1/4 de final. Ha passat en el començament de juny 1958. 14 equips, entre ells la Unió Soviètica, van començar les actuacions a 1/8. Irlanda i Txecoslovàquia van dur a terme un partit de classificació.

Els 1/8 i 1/4 de final van dur a terme dos partits a casa ia domicili. Semifinals i la UEFA EURO 1960 final celebrada a França com Anri Delon va ser el president de la Federació Francesa de Futbol.

començament

Durant el sorteig de la EURO 1960 no va ser regulat estrictament el calendari - els equips de gestió d'acord en forma independent en el lloc i moment. els partits de classificació que, en teoria, hauria de tenir lloc en primer lloc, que va tenir lloc només el 5 d'abril i 10 de maig de de 1959. El primer partit a casa Irlanda es va imposar amb un marcador de 2: 0. El partit de tornada es va celebrar a Bratislava, els txecs eren capaços de marcar quatre gols sense resposta i es transmet.

El joc de debut de la UEFA EURO 1960 va tenir lloc del 28 de setembre de., 1958 La reunió de l'URSS-Hongria va ser la primera història de la Copa Europea. El partit es va jugar a l'estadi "Luzhniki".

1/8 de final

EURO 1960 de Futbol de Rússia (equip de la URSS) va començar amb un partit a casa contra els hongaresos. Per combatre-100.000 aficionats. El primer gol del partit (i la història del Campionat d'Europa) es va anotar en el quart minut del jugador soviètic Anatoliem Ilinym. EURO 1960 de futbol URSS es va convertir en el primer a tot. Vyacheslav Metreveli aviat va augmentar el compte, i Valentin Ivanov va fer per aixafament. Hongaresos eren capaços de respondre a una sola pilota, als 84 minuts.

El partit de tornada es va celebrar un any més tard - 27 d'setembre de 1959. Un cop més la sort es va posar de part de l'equip soviètic. Mínimament derrota dels hongaresos, la Unió Soviètica va ser a la final de 1/4.

En el segon xoc de bat entre els francesos i els grecs. El primer partit va tenir lloc a França. Ple "Parc des Princes" va veure vuit gols, set d'ells van anotar els amfitrions. El partit de tornada va finalitzar amb el marcador 1: 1.

El primer partit entre Romania i Turquia va tenir lloc a Bucarest. Més fort que els romanesos, anotant tres gols sense resposta. 26 de d'abril de 1959 a Istanbul va ser seu del segon partit. Turquia va guanyar 2: 0, però no va ser suficient. En els quarts de final va ser a l'equip romanès.

Parella Noruega, Àustria primer partit va celebrar a Oslo. Amb una puntuació mínima aconseguit derrotar als austríacs. El partit de tornada es va celebrar a Viena i va acabar amb la puntuació de 5: 2 a favor d'Àustria.

En 1/8 de final de la UEFA EURO 1960 i la FIFA es va reunir Iugoslàvia i Bulgària. Favorit a la parella era evident. Iugoslàvia va guanyar el primer partit de la selecció amb el marcador 2: 0. La segona va acabar en un empat (1: 1).

Un parell interessant de la UEFA EURO 1960 es va convertir en la República Democràtica d'Alemanya-Portugal. El primer partit va tenir lloc a Berlín, on els amfitrions van concedir (2: 2). La reunió de convidats a Portugal, els alemanys va anotar dues vegades, però la victòria es va mantenir mestres (3: 2).

Exodus parells Espanya-Polònia era bastant obvi. guanyat fora d'espanyol (4: 2). Inici guanyar 3: 0 i se'n va anar a la final de 1/4.

En l'últim parell de Dinamarca jugat contra el guanyador de la ronda de classificació - Txecoslovàquia. A Copenhaguen no va ser possible identificar el guanyador (2: 2). A casa, els txecs van vèncer als danesos grans (5: 1).

1/4 de final

El partit més esperat va esdevenir la URSS-Espanya. Amb antelació a la guanyadora era difícil de predir. Però els fans no estaven destinats per veure l'enfrontament emocionant. La raó era les relacions polítiques entre els dos països, que han estat tenses en aquests anys. Espanya es va negar a visitar la Unió Soviètica, es va oferir a acollir els partits en territori neutral. La UEFA va dir que no, multat amb l'equip i l'assignació de desqualificació. Per tant, la Unió Soviètica va ser a les semifinals de la UEFA EURO 1960.

França té un parell Àustria. El francès va guanyar els dos partits. Origen va acabar amb un marcador: 5: 2, la segona - 2: 4.

Portugal es va oposar a Iugoslàvia. El primer partit dels portuguesos amb prou feines va guanyar amb una puntuació de 2: 1. Resposta reunió celebrada a Belgrad va acabar la derrota de Portugal (5: 1).

En l'última parella es va conèixer Romania i Txecoslovàquia. A l'estar en el rang d'un dels favorits, els txecs van guanyar dos partits amb confiança - (0: 2) (3: 0).

semifinal

A finals de maig de 1960, que es va dur a terme el sorteig de les semifinals. Els oponents de la Unió Soviètica van anar a Txecoslovàquia. França va jugar amb Iugoslàvia.

Partit entre l'equip nacional soviètic era a l'escena "Velòdrom". Sense esforç jugadors nacionals vèncer els txecs. El primer gol va ser anotat per Ivanov a la segona meitat, que també es va duplicar resultat, i Viktor Ponedelnik va posar fi al partit.

En el segon partit es va considerar una de les favorites de França, tot i l'absència de diversos jugadors clau. Iugoslaus LED 1: 0, però immediatament es va perdre. Els francesos tenen l'avantatge en el joc i pels 53 minuts va conduir 1: 4. Al minut 55, els visitants van anotar un segon, però no va ser suficient. I llavors va passar el increïble. Entre 75 i 79 minuts, els iugoslaus es van observar tres vegades i va arribar a la final.

Partit pel tercer lloc

Molesta perdre França, molt vacil·lant celebrada el partit final davant la República Txeca. aficionats descontents per qualsevol error escridassar al seu equip. El resultat va ser la victòria de Txecoslovàquia amb el marcador 2: 0.

final

Partit de l'URSS-Iugoslàvia va tenir lloc en un camp mullat per la pluja. En general, el joc era igual. En primer lloc es veuen millor iugoslaus. En 43 minuts Galic va conduir l'equip cap endavant. Respondre jugadors soviètics podrien tenir en el minut 49. La segona meitat es va dur a terme sota la pressió de la Unió Soviètica. Revelar el guanyador no era possible en la major part del temps. Només 113 minuts, Víktor Ponedelnik va marcar el segon gol. EURO 1960 equip de l'URSS va guanyar gràcies a la imaginació dels jugadors i la sort l'acompanya.