Esports i Activitat FísicaFutbol

El campionat mundial de futbol. Què és i què significa aquesta paraula?

Cada 4 anys els aficionats de futbol es reuneixen a la televisió per animar el seu equip a la Copa del Món. El torneig va ser fundada fa més de 80 anys i des de llavors no ha canviat les seves tradicions. Qualsevol que va aconseguir en aquest cas el futbol, es va acordar d'ell per a tota la vida. Milions de persones vénen al país, que tenen el campionat, amb la finalitat de donar suport al seu equip nacional i veure com es durà a terme en contra dels principals favorits del torneig.

L'origen de la paraula "campionat mundial"

Recentment, la frase "Copa del Món" cada paraula en general substitueix per "el campionat del món." Què és i quan es va utilitzar aquest concepte per primera vegada? El 1982, el torneig de futbol del món va prendre Espanya. Que era el lloc de naixement de la paraula. El fet que el "campionat mundial" en espanyol significa "món", i la paraula es llegeix com un "campionat mundial". Curiosament, en el nom oficial del torneig de futbol mundial no conté les paraules "Copa Mundial de la FIFA". Federació Internacional de Futbol va donar el seu nom al torneig de la Copa del Món de Futbol - Espanya 82. Que els aficionats i comentaristes van ser els que van contribuir al naixement del nou nom del torneig. En aquest any, el torneig va comptar amb la presència de més de dos milions de persones, que van donar suport les potències de futbol 24.

Els aficionats componen una varietat de cants i cançons, i els comentaristes de televisió els han donat suport i va començar la seva emissió amb les paraules de felicitació "mundial". Què és el que imagina la primera vegada que han experimentat els jugadors espanyols, pel fet que una gran responsabilitat ha estat encomanada. En el torneig, l'equip espanyol no tenia encara que el poder i la grandesa, a diferència de la selecció espanyola d'avui, que va tenir una gran quantitat de trofeus en l'escenari europeu i mundial. El 1982, la "Fúria Vermella" ha arribat només fins a la segona etapa, on van guanyar el tercer lloc en el grup "B" i van volar cap al campionat. Copa del Món de la FIFA espanyol brillar els altres equips.

Arc equip italià

Campions del món de futbol van començar a italians que va colpejar a la seva línia ofensiva i defensiva. Aquest és el davanter italià Paolo Rossi va ser inclòs golejador principal, quan la Copa Mundial de la FIFA va acabar.

El que és - com el principal anotador de la selecció nacional i convertir-se en l'ídol de milions d'italians - que sentia per primera vegada. En aquest any, Rossi va ser nomenat el millor jugador d'Europa i del Món. Al final del torneig dels italians van aconseguir trencar l'equip nacional alemany amb una puntuació de 3: 1, i després Rossi va anotar el seu sisè i últim objectiu, i això va ser decisiu per a ell. A la final, els alemanys van tenir èxit gràcies a la tanda de penals, que va obtenir la victòria sobre els francesos.

Copa del Món de la FIFA del Brasil

Com ja s'ha assenyalat, "campionat mundial" significa "món", que és el nom des de 1982 s'utilitza exclusivament en el títol del campionat mundial. Com se sap, a més de la Copa del Món, que se celebra cada quatre anys, no és el Campionat d'Europa, que també determina un guanyador cada 4 anys. No obstant això, el torneig europeu de seleccions nacionals no va rebre tanta popularitat, de manera que el nom especial que no té. Què significa la paraula "campionat mundial", va ser possible entendre i en l'últim torneig de futbol mundial, que es va realitzar al Brasil.

Els aficionats de tots els països a les grades van corejar consignes dedicades als seus ídols. La majoria de futbol Opinions el nom informal del torneig ja s'ha utilitzat constantment, perquè els lectors ni tan sols coneixen l'origen de la paraula, amb la primera frase d'entendre el que es discutirà.

Rússia - l'amo de la Copa del Món de 2018

També cal esmentar el fet que a Rússia el proper campionat mundial de futbol es durà a terme en l'any 2018. Què és, finalment, en si mateixos sentir tots els russos. 11 ciutats de Rússia adquireixen el seu futbol sorres 32 equips que competiran pel seu país va rebre el títol de millors potències de futbol dels propers quatre anys. Qui sap, potser aquest és el capità de la selecció de Rússia s'aixequi el trofeu de la Copa del Món pel cap ...