Arts i entretenimentTV

Els guanyadors del projecte "La Veu" - els talents reals

La "veu" - un programa de televisió, ha guanyat molts admiradors. De fet, res sorprenent en això. El programa va resultar molt interessant i emocionant. Després de tot, aquí vénen els veritables talents. Els guanyadors de "La Veu" projecte a ser coneguts a tot el país. Les seves dades vocals només poden envejar.

Els guanyadors de "La Veu" projecte de la primera i segona temporades

Així que més. Els guanyadors de la "veu" de la primera i segona temporades - Dean Garipova i Sergey Volchkov. Nois només van sorprendre al públic amb el seu talent.

Dean Garipova va guanyar el programa de televisió al desembre de 2012. S'ha presentat com un equip Gradsky. Dean va votar a favor de més d'un milió de russos. Llavors Garipova es va adjudicar un contracte de dos anys amb un estudi de gravació universal. "Eurovisió 2013" la noia va representar a Rússia. El seu cinquè lloc va ser ocupat.

En 2013, el guanyador de la segona temporada va ser Sergei Volchkov. També l'home va ser en el grup de Aleksandra Gradskogo, que amb adoració va escoltar des de la infància. cantant bielorussa podria guanyar milions de televidents. Gradski també estava fascinat per Sergei talent. "Veu" projecte guanyador d'una cançó anomenada "Blue Eternitat" ferir tot a l'acte. A la final, el noi ni tan sols es va acostar Nargiz Zakirovu - un dels membres més prominents.

Els guanyadors de la tercera quarta cinquena temporada ,,

¿I ara què? Els guanyadors de "La Veu" projecte van continuar les delícies dels fans de la sèrie de televisió. En la tercera temporada, en primer lloc va ser pres Aleksandra Vorobova. Veus, va començar a col·laborar amb els sis anys. Després d'això, Alexander es va graduar de l'Escola de Música, i el 2013 - Acadèmia Gnessin. En 2014, Alexander es va convertir en el guanyador de la sèrie, parlant en equip Gradsky. Després que el projecte es va casar amb el seu director concert Pavel Shevtsov.

El guanyador de la quarta temporada - hieromonje Foci. L'home que va prendre dos anys per convèncer els clergues i els metropolitans li donés una benedicció per participar en la competició. Al programa Monk va tractar tots els sentits per no tacar la dignitat i l'honor de l'església del monestir. Un cop al gran escenari, l'home no es va sorprendre i magníficament realitzat una ària de "Evgeniya Onegina". Es va donar la volta al partit Grigory Leps. Al desembre d'any 2015 una frare va sotmetre espectadors per cançó de l'et. Va ser una victòria fenomenal - 75% de tots els vots. Juntament amb el guanyador del títol de capellà que va rebre les claus del cotxe.

En la cinquena temporada, el guanyador va ser Daria Antoniuk. la cançó "Long Road", que va ser executat a la final. Antoniuk recolzada pel 53,6% dels espectadors. La noia, a més d'estatuetes, va rebre un certificat per un milió de rubles per rodar un vídeo musical.

Es tracta de tots els guanyadors de "La Veu" del projecte. No obstant això, no cal oblidar-se de un altre projecte ...

"Veu. els nens '

Quin tipus d'espectacle és? Per descomptat, la "Veu. Els nens ". L'estrena va tenir lloc al febrer de 2014. El projecte no va ser menys popular que la versió amb participació dels adults.

"Veu del projecte guanyador. primera temporada dels nens '- Allisa Kozhikina. Noia va lluitar sota la instrucció Fadeev. Fins i tot educadors experimentats es van sorprendre per la seva interpretació del repertori de cançons de Tina Turner és simplement el millor. En el nadó super final va cantar la cançó "All" - la versió russa de Merayi Keri va colpejar. Alice va donar els seus vots a la majoria dels espectadors. Per la victòria de la noia lliurat més de mig milió de rubles, i un contracte amb els estudis Universal.

"Veu del projecte guanyador. segona temporada fills '- Sabina Mustaeva. noia de quinze anys d'edat, des de l'equip de Maksa Fadeeva presentar Aerosmith cançó Boig en el grup final.

En la tercera temporada que va ser guanyat per Daniel Pluzhnikov. Tot el dolor del seu nen de superacions va posar en una cançó Kipelova "Sóc lliure". Nen malalt displàsia spondiloepifizarnoy. Als tretze anys, la seva altura és de només 110 centímetres, i els ossos estan en constant ferit. Daniel va rebre el 61,7% dels vots del públic.

resultats

D'aquesta manera, s'enumeren els guanyadors anteriors de "La Veu" del projecte. Totes les temporades espectador content, el van portar gran plaer. Només hi ha un problema. Per què no mostren els guanyadors es converteixen en superestrelles?

En primer lloc, es necessita un bon productor, qui estarà disposat a invertir en aquest negoci. Per alguna raó, no ho són.

En segon lloc, per tal d'esdevenir una superestrella, prou bonica per interpretar cançons d'altres persones. Ha de tenir el seu propi material. Sami cantants poques vegades escriure èxits. També requereix el productor.

Bé, per fi. A la plataforma de Rússia és ja no apareixen noves estrelles. La majoria dels nous artistes que treballen en clubs. Després d'una bona sala per recollir bastant difícil ...