Esports i Activitat FísicaFutbol

Copa d'Àfrica de Nacions 2013: descobriment i la decepció

En el període del 19 de gener a 10 de febrer d'aquest any, Sud-àfrica ha pres la pròxima Copa d'Àfrica de Nacions, que ja s'ha convertit en el número 29 en una fila. Cal assenyalar que el previst originalment el campionat a Líbia, però la guerra civil en aquest país ha fet ajustaments als plans dels organitzadors. La participació en la pre-selecció es va emportar els 47 països del continent. D'acord amb els seus resultats Quinze participants van tenir lloc a la final i es va convertir en el setzè país-amfitriona.

Interessant en l'últim torneig va ser el fet que gairebé totes les guies va parlar molt sobre l'inici de la construcció dels seus equips i la seva preparació per a la propera mundialyu, que es durà a terme al Brasil. Això és cert per al representant de Ghana, el Marroc i altres. L'únic que es va mostrar confiat i va declarar intencions de guanyar el campionat de futbol actual de l'Àfrica, es va convertir en Sabri Lamouchi - l'entrenador de la selecció de Costa d'Ivori. Com a resultat, els "elefants" va ser ja eliminats en els quarts de final. seleccionador de Nigèria, per contra, va arribar abans de la competició sota una allau de crítiques per negar-se a donar servei als líders reconeguts del passat. En lloc d'això, va convidar a un equip de jugadors menors de 25 anys, a excepció d'unes poques persones. Malgrat el focus en la paraula per al campionat del món el 2018, l'equip nacional de Nigèria va guanyar el partit.

La principal decepció del torneig, potser, era el campió regnant - l'equip nacional de Zàmbia. D'una banda, en vencedors de l'any passat es va cobrir alguna esperança, i per l'altre - no és tan sensacional com a sortida anticipada. En aquest cas, hem confirmat les paraules de molts escèptics, que el 2012 va argumentar que Zàmbia va guanyar la Copa d'Àfrica a causa de la subestimació dels competidors. No van mostrar en si i el principal equip d'estrelles - Mayuka i Christopher Katongo. Un altre perdedor va ser l'equip de Costa d'Ivori, sense edat dirigit per Didier Drogba. Anomenat última decepció no s'encén idioma, però ha de jugar en qualsevol dels partits van experimentar ivorià no ha demostrat. Tot això suggereix la idea que els "elefants" urgent necessitat de trobar un nou davanter, en el qual es pot apostar.

Ara anem a parlar dels descobriments. L'última Copa Africana de Nacions va donar al món el nom dels nous talents de futbol - Diumenge Mba. De 24 anys d'edat, el migcampista central juga per al club de Nigèria "Llops Warren", però hi ha tots els requisits previs per dir que ell serà l'estiu que en un dels equips europeus. Futbolista de gran ajuda John Obi Mikel al centre del camp i va anotar dos fites importants. Un d'ells era decisiva contra Costa d'Ivori, i el segon - només en l'últim partit. Entre els equips descobriment més important va ser, per descomptat, l'equip nacional de Burkina Faso. Pocs creien en la seva sortida del grup, per no parlar de la final de la medalla de plata, amb el qual van sortir de la Copa de les Nacions.

La seu del pròxim campionat serà el Marroc. Ara se sap que els partits de la competició es durà a terme a l'estadi de sis ciutats. Cal assenyalar que la Copa d'Àfrica de Nacions 2015 ha d'esdevenir una nova història de desenvolupament del futbol, "continent negre". Ell començarà un any després del campionat del món. Segons molts experts, el campionat serà l'últim per a moltes estrelles reconegudes i amb ella ha d'obrir nous noms i força. Per exemple, les altes expectatives dels joves de Benín i Gabon. És possible que com a entrenador, veiem gent que va veure el joc recentment.