Esports i Activitat FísicaFutbol

Vicente del Bosque - la llegenda de la "real" i Espanya

23 de de desembre de, 1950 pot ser considerat com una de les dates més importants en la història del futbol espanyol. El cas és que Vicente del Bosque va néixer en aquest dia. La biografia d'aquest home és impressionant. Vicente va fallar dues vegades per guanyar la Champions League, la lliga espanyola i la Copa. Això no és tot l'historial de l'espanyol. Es va formar no només "real", sinó també de la selecció espanyola, amb la qual va aconseguir guanyar els principals tornejos grans.

Per tant, "bigoti", com se l'anomena de vegades, es va convertir en l'únic entrenador al món que va aconseguir guanyar la Champions, així com els campionats europeus i mundials.

Una carrera en el futbol

A l'edat de 18 anys Vicent era a Madrid "real", però la fundació del club que no podia superar els sis anys. Només 24 anys d'edat es va convertir en el jugador de l'estructura bàsica "cremosa". futbolista espanyol, que va reemplaçar a la posició de mitjapunta, excel·lents aficionats degoteig recordar, encara que tècnicament anomenada era difícil per a sis anys. Del Bosque també no es considera un jugador estrella al camp, ell era un lluitador que tan estimat i respectat pels aficionats.

Segons els experts, i la majoria de Vicente del Bosque, amb els millors jugadors del joc tenien en el joc amb "Barcelona" a la temporada 1977/78. En aquest joc, va guanyar "real", i el migcampista va rebre el premi com el millor jugador del partit. El joc amb el "Hamburg" Del Bosque va tenir una baralla amb Kevinom Kiganom. En general, l'espanyol mai ha estat tímid lluita dura i sempre entrat en combat.

La selecció espanyola, que era un visitant poc comú. I fins i tot si tenen el cridat a la selecció nacional, en l'alineació inicial que no se li va permetre anar. Malgrat tots els problemes en l'equip, el club de futbol segueix sent un favorit dels aficionats i un dels millors jugadors dels "galàctics". Ell tenia una excel·lent relació amb els entrenadors i els jugadors del club. Dedicació i amor pel "real" va ser la raó per la qual "Mr. Potato" (un altre sobrenom) el 1984 era al cos tècnic, "cremosa".

L'entrenador de la "real"

Per carrera com a entrenador Vicente del Bosque es va preparar a partir de 27 anys d'edat quan va decidir obtenir una llicència. Gairebé tota la seva carrera com a entrenador de club s'associa amb el "Real Madrid". El 1994, durant els últims dos mesos ha estat l'entrenador en cap, i abans d'això va treballar per a un entrenador de futbol base. El 1996, va ser l'entrenador de la "real" d'un partit, quan "Galaktikos" derrotat "atlètic", anotant cinc gols sense resposta.

El 1999 i 2003, del Bosc va ser de nou principalment a Madrid "Real". Va ser un període d'or per a l'entrenador i per al club. Durant quatre anys, l'equip va guanyar dues vegades la Lliga de Campions i el Campionat d'Espanya, així com el Madrid va guanyar la Supercopa d'Europa i la Copa Intercontinental.

Cura de la "real"

No obstant això, aquests resultats no tenen Del Bosque per mantenir-se al capdavant de "crema". Florentino Perez va convidar a un nou entrenador, i perquè els fans odien el llavors president fins ara. El 2003, Del Bosque va tenir l'oportunitat de romandre al club, però en l'altra posició. No obstant això, Vicente va decidir anar-se'n. Després de l'any "real" Vicente no va funcionar, després una mica va entrenar "Besiktas", a la qual fins i tot els procediments legals, i ha estat comentarista a la televisió. El 2006, "bigoti" va rebre una oferta de la Federació Mexicana de Futbol, però ho va rebutjar.

En aquest moment en el "relé", van ser les eleccions presidencials al club. Vicente Juan Palau manté durant molt de temps, de manera que si fos president del club, cosa que Del Bosque seria nomenat novament director tècnic "Galaktikos". Però això no anava a succeir. Eleccions guanyar Ramon Calderon, i el treball del club espanyol del Bosc podien oblidar.

Per cert, no només del Bosc després de trencar amb el "real" durant molt temps no se sentia el gust de grans victòries, però sense el club real del Bosc no és guanyar els grans tornejos. Sí, van guanyar el campionat i la Copa d'Espanya, però en la sort competició europea aprovada per "crema" d'un any a un altre. Ni l'entrenador no va ser capaç d'aconseguir resultats similars al club de Madrid, en tan poc temps, igual que Vicente del Bosque.

Copa del Món 2010

Des de 2008, Del Bosque - Espanya entrenador de futbol. Aquest post va ser després com a entrenador "Fúries Vermelles" va deixar Luis Aragones, que va guanyar el Campionat d'Europa a l'estiu. Al setembre del mateix any, Espanya va vèncer a Bòsnia i Hercegovina, anotant en una bola de ximples rival. Va ser el primer partit del nou entrenador.

Al juliol de 2010 a Sud-àfrica, Espanya es va convertir en l'equip de futbol campió del món. Al final de la "Fúria Vermella" vèncer a l'equip nacional dels Països Baixos amb una fallada de puntuació mínim, mentre que nombroses oportunitats per augmentar el seu avantatge. Va ser la primera victòria per a l'equip espanyol. Ella va fer l'entrenador més popular de Vicente del Bosque a Espanya.

Euro 2012

El 2012, l'equip espanyol va guanyar una altra victòria important. En el Campionat Europeu espanyols van començar el torneig incert i podria volar fora de la selecció de Portugal a les semifinals, però el segon Campionat d'Europa consecutiu i el tercer era un gran torneig per a Espanya un cop més. A la final, els espanyols van anotar quatre gols sense resposta a la porta de la selecció italiana.

En 2013, els espanyols va donar pas a una gran puntuació dels brasilers a la final de la Copa Confederacions. Després de la qual cosa es va iniciar una sèrie de revessos. Fúria Roja va tenir dificultats en partits amistosos, i el Campionat Mundial de 2014, que va tenir lloc al Brasil, els espanyols van ser incapaços d'abandonar el grup, perdent els dos primers partits de les seleccions d'Holanda i Xile.