Notícies i societatCelebritats

Tomas Berdych - el representant brillant de la pista d'Txeca

Tomas Berdych - tennista txeca que viu a Mònaco. Durant la seva carrera de trenta-Txeca va aconseguir guanyar més d'una dotzena dels principals tornejos d'individuals i dos - en el dobles. Encara que la seva carrera no pot ser anomenat excepcional.

carrera

Jugar al tennis Tomas Berdych va començar en la infància. A l'edat de dotze anys, va ser capaç de guanyar un dels tornejos a la República Txeca. Tomas va començar la seva carrera professional en 2002. En el seu primer any al jugador de tennis professional Txeca aconseguit pujar a la vuitena posició en la classificació ATP.

La puntuació més alta en el rànquing de tennistes professionals Tomas va mostrar al final de la primavera del 2015, quan es troba en la quarta línia de la taula TAE. De moment, la República Txeca ocupa el catorzè lloc. 16 de juny de ell va volar fora del torneig de Stuttgart, i unes setmanes abans a l'Open de França va perdre davant Berdych a la segona ronda.

Actuacions Tomasha Berdyha Grand Slam

Txeca debut en un dels quatre grans esdeveniments de tennis va tenir lloc al campionat obert d'Amèrica en 2003. En el torneig, Tomás va aconseguir passar la primera ronda, després de la qual cosa va sortir de la competència en la fase de la segona ronda.

El 2004, va dir Berdych en el primer de la temporada de Grand Slam - Open d'Austràlia. Tomàs va seguir sense anar més enllà de la segona ronda. Va perdre en tres sets a la famosa nord-americana Andre Agassi, que en aquell moment va dur a terme la quarta posició en la classificació ATP.

El més reeixit torneig de Grand Slam de Tomasha Berdyha - Wimbledon 2010. Aquestes competicions Txeca va ser capaç d'arribar a la final. En primer lloc Krug Tomash transmet fàcilment, derrotar kazakh Golubev. A la segona ronda del torneig Tomas Berdych va ser l'alemany Becker se li dóna a un sol joc. En el tercer partit de tennis Txeca estava a la vora del descens, però va ser capaç de vèncer a Denis Istomin en cinc jocs. En quarts de final, Tomas Berdych va derrotar primer cap de sèrie - Roger Federer. A les semifinals, un cop més difícil oponent - la tercera raqueta del món - Novak Djokovic. Un cop més, la victòria va ser per a la República Txeca. En l'últim partit Tomas Berdych va perdre davant l'espanyol Rafa Nadal.